Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Bakan Kılıç: Hesabını fitil fitil verecekler

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda darbe girişimi sonrasında vatandaşların başlattığı 'Demokrasi nöbeti' sabaha kadar devam etti. Vatandaşlar ellerine aldıkları Türk Bayrakları ile meydan da sabahladı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, vatandaşların protestosuna katıldı. Burada gece boyu bekleyen vatandaşlara hitap eden Bakan Kılıç, gözü dönmüş canilerin, teröristlerin, haşhaşilerin milli iradenin tecelligahı meclisi bombaladıklarını söyledi.

Bakan Kılıç, "Bunun hesabını fitil fitil verecekler. Biz, sizlerle beraber bunu sağlayacağız. Ancak, TBMM'deki bütün siyasi partiler, bütün milletvekilleri, bütün genel başkanlar ve başbakanımız ortak bir bildiriye imza attı. Bu birliktelik ruhunu koruyalım. Bu, ihtiyacımız olan şeydir. Çünkü yarın bir gün bölücüler önümüze çıktığı zaman hep birlikte onları yok edeceğiz. Bugün gözaltılar, tutuklamalar, görevden alınmalar devam ediyor. Ancak meydanları boş bırakmayacağız. Hukukun içindeki dik duruşumuzu ortaya koyacağız. Biz, bize yakışanı yapacağız. Dik duracağız. Gerekeni yapacağız ama siz meydanlardan çekilmeyeceksiniz. Ta ki başkomutanımız 'Gidebilirsiniz' diyene kadar meydanlardayız" diye konuştu.






Anahtar Kelimeler:
SamsunBakan Kılıç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.