Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Başkan Genç'ten doğa yürüyüşü

DOSDER,İHH ve Canik Belediyesi katkısı ile bu yıl 6.'sı düzenlenen Doğa Yürüyüşü büyük ilgi gördü. Canik Belediye Başkanı Osman Genç’inyanısıra Samsun DOSTDER Başkanı Mehmet Akif Demir ve İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu’nun da katıldığı yürüyüş kapsamında, Canik Gürgenyatak mevkiinde toplanan yüzlerce kişi, 6 kilometrelik güzergah boyunca doğanın keyfini çıkardı.

SAMSUN'UN TURİZM DEĞERİ YÜKSEK

Samsun'un muhteşem doğal güzelliklere sahip olduğuna işaret eden Başkan Osman Genç, " Bugün Gürgenyatak mahallemizdeyiz. Samsun’u tepeden ve karşıdan gören eşsiz bir yer. Kamp ve yürüyüş yapmak için çok güzel doğal ortama sahip. Aslında Samsunumuzun tüm ilçeleri doğal güzellikler bakımından önemli turizm potansiyeline sahip. Doğayı ve yürüyüş yapmayı sevenleri ilçemize kamp yapmaya ve doğayla başbaşa bir şekilde yürüyüş yapmaya davet ediyorum " dedi.

Başkan Osman Genç ve yürüyüşe aileleriyle birlikte katılan doğaseverler, Samsun manzaralı Gürgenyatak tepesinde güzel bir gün geçirdi. Yürüyüş kapsamında doğaseverler kamp yaptılar ve bol bol fotoğraf çekindiler.

Öte yandan Samsun DOSTDER Başkanı Mehmet Akif Demir ve İHH Samsun Şube Başkanı Hüseyin Mutlu Canik Belediye Başkanı Osman Genç’ doğa yürüyüşüne verdiği destekten dolayı teşekkür etti.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.