Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Başkan Togar, Bu ilçeye gönlümüzü verdik

 Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede pazartesi günü kurulan halk pazarını ziyaret etti. 19 Mayıs Mahallesi’ndeki pazarda pazar esnafıyla görüşerek isteklerini dinleyen Başkan Togar, “Hemşehrilerimizle her daim buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan hizmetler kadar vatandaşın gönlünün kazanılmasını da önemseyen bir şuurla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Togar, “Her bir ferdini ailemizin bir bireyi olarak gördüğümüz Tekkeköy ilçemizde tüm insanlarımızı kucaklayan, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan bir anlayışla çalışıyor, yine bu anlayışla bir an olsun ilçe halkımızdan kopmadan yönetimimizi sürdürüyoruz. Bugünde halk pazarımızda, pazar esnafımızla abilerimiz, ablalarımız, büyüklerimiz, kardeşlerimiz olarak gördüğümüz ilçe halkımızla bir araya geldik. Onlarla iç içe olarak onların dertlerini dert edinip mutluluklarına ortak oluyor, bizlerde elimizden gelen tüm imkanlarla onların isteklerini yanıtlamaya çalışıyoruz. Çünkü onların yüzlerindeki gülümseme bizim motivasyonumuzu kat kat artırıyor, çalışma azmimizi perçinliyor. Bu doğrultuda gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHasan Togar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.