Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

Başkan Togar’dan Afrin Gazisine Ziyaret

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Karakaya ve AK Parti Tekkeköy ilçe Teşkilatı üyeleri Zeytin Dalı harekâtında bacağından yaralanan Tekkeköy Kibarlar Mahallesinde ikamet eden Uzman Çavuş Tayfun Bolat’ı evinde ziyaret etti.

Tedavisinin ardından ikamet ettiği Samsun’un Tekkeköy ilçesi Kibarlar Mahallesindeki ailesinin yanına getirilen Uzman Çavuş Tayfun Bolat’ı evinde ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Afrin Gazisi Tayfun Bolat ile bir süre sohbet ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Ardından manevi değerlerimizi bütünleştiren, vatan ve milletimizi simgeleyen, rengini şehitlerimizin aziz kanından alan Türk Bayrağı ile Kuranı Kerim takdim etti.

Kınalı kuzularımız yine bir destan yazıyor


Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de yürütülen operasyonda gösterdiği cesaret, kahramanlık ve fedakârlıktan dolayı Uzman Çavuş Tayfun Bolat’a minnetlerini ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bilindiği gibi geçen hafta Suriye’nin kuzeyinde oluşturulmak istenen terör koridoruna müdahale etmek, sınır güvenliğini sağlamak, dış tehdit unsurlarının saldırılarını durdurmak ve bölge halkını teröristlerin baskından zulmünden kurtarmak maksadıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütü mensuplarına yönelik ‘Zeytin Dalı Harekâtını’ başlatmıştı.

Kahraman Afrin Gazisiyle gurur duyuyoruz

Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı harekatında Gazi olan kahraman uzman çavuşu evinde ziyaret eden Başkan Togar, “Tayfun kardeşimiz de operasyona katıldı ve orada gazi oldu. İlçemizin gururu Tayfun kardeşimize hem geçmiş olsun demek hem de teşekkür etmek için ilçe başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte ziyaret etmek istedik. Onlar bu vatanın kahraman evlatları ve Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin iftihar vesileleridir. Zeytin Dalı Harekâtı’nda teröristlere karşı çarpışan bütün Mehmetçiklerimize Allah güç ve kuvvet versin. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Kahraman Mehmetçiklerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz.

Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Millet olarak dualarımızı onlara yolluyoruz. İnşallah en kısa zamanda Afrin’de istediğimiz sonucu alacağız ve teröre geçit vermeyeceğiz. Tayfun gibi kahraman gazilerimiz ve silah arkadaşlarında bu yüce ruh var olduğu müddetçe milli birliğimize ve bütünlüğümüze kastedenlerin, kirli emellerinin gerçekleşmesi asla mümkün olmayacaktır. Bugüne kadar aziz vatanımızın bekası ve milletimizin selameti için şahadet makamına erişen bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve acil şifa diliyorum” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.