Öne Çıkanlar Şaban Abdullah Cihan Kaçak Telefon
banner798

Başkan Yılmaz, Alaçamlılarla iftar açtı


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Alaçam İlçesi'ndeki geleneksel toplu iftar programına katıldı. Alaçam Meydanı'nda yapılan programda yoğun katılım sağlandı. İftar öncesinde Alaçamlılarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, masaları tek tek dolaşarak çocuk, yaşlı tüm herkesle kucaklaştı. Engelli vatandaşlarla özellikle yakından ilgilenen Başkan Yılmaz, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Güvenlik için ilçede bulunan çevik kuvvet polislerinin yanına giderek Ramazanlarını tebrik eden Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, "Vatanımızın huzuru için ülkemizin dört bir köşesinde görev yapan polislerimizi, askerlerimizi sizlerin nezdinde selamlıyorum" diyerek polislerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra Başkan Yılmaz, vatandaşların arasında bir masaya oturarak iftarını açtı. Vatandaşlarla iç içe iftar yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, "Toplu iftar yemeğine gelen, aynı masa etrafında bizimle birlikte oruç açan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Ramazan demek, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk ve paylaşmak demektir. Bu akşam, tüm bu güzellikleri bir kez daha sergilediniz. Burayı gül bahçesine çevirdiniz. Allah sizden razı olsun. Rabbim Ramazan dualarınızı ve orucunuzu kabul etsin" dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.