Öne Çıkanlar Samsun Samsunspor
banner798

Başkan Yılmaz, Bursa Samsun Tanıtım Günleri’ne davet edildi


Yaprak KOÇER/SAMSUN, (DHA) – SAMSUN Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz kendisini ziyaret eden Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş ile makamında görüştü.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Otruş ve Genel Sekreter Mehmet Fidan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sekabet Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette SAMDEF Başkanı Otruş, Başkan Yılmaz'ı 4-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri etkinliğine davet etti. Etkinlik programı hakkında bilgi alan Başkan Yılmaz, Bursa'daki Samsunlu vatandaşlarla bir araya gelmek istediğini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.