Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner798

Büyükşehir “Geleceğin Şehrini” Kuruyor
banner852

. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm trafiği buradan yöneteceğiz. Halkımızın tüm günlük talepleri tek merkezde toplanarak ilgili birimlere aktarılacak. Anlık çözümler üretilecek.” dedi.

Bir yandan Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ASELSAN ekipleri merkezin tamamen aktif hale gelmesi için yoğun çaba harcıyor. Çevre düzenlemesinin de yapılacağı Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nin şehrin yönetimine pozitif katkı sağlayacağını dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yoğun bir mesai harcanıyor. İnce işçilikler devam ediyor. En kısa sürede tamamen tamamlanmasını hedefliyoruz. Bu merkezden vatandaşlarımız belediyeye 7/24 her konuda daha kolay ulaşabilir hale gelecek. 17 ilçedeki tüm talep ve şikayetler anında değerlendirilip çözüme kavuşturulacak” dedi.

Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi’nin de Kent Yönetim Merkezi’nden yönetileceğini ifade eden Başkan Demir, “Şu an sistem kuruldu. Kavşaklarımızın yüzde 25’i buradan yönetiliyor. Buradaki trafiği merkezden yönetiyoruz. Kısa sürede tüm trafiği buradan yöneteceğiz. Burası tamamen faaliyete geçince artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Halkımızın tüm günlük talepleri tek merkezde toplanarak ilgili birimlere aktarılacak. Burada da taleplere hızlı ve pratik şekilde çözümler bulunarak, başvuru sahibine dönülüp bilgi verilecek. Böylelikle hem vatandaşımızla ilişkimiz kuvvetlenecek hem de koordinasyon kabiliyetimizi, uygulama hızımızı ve performansımızı göreceğiz. Nitelikli ve iyi bir yönetime sahibiz. Hakkaniyet merkezli, gayretli, zaman gözetmeden çalışan, halka saygı ve sevgi duyan bir belediyeyiz. Vatandaşlarımızın konforundan, talebinden, şikayetinden sorumluyuz” ifadelerini kullandı.

Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde teknik destek ve acil durum merkez ofisi, operasyon merkezi, çağrı merkezi, OCC şef odası, toplantı odası, UPS ve sistem odası, sistem soğutma odası ve personel odası gibi bölümler de yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876