Öne Çıkanlar Kızılırmak Deltası Kuş cenneti İl Jandarma Komutanlığı
banner798

Büyükşehir Meclisi'nde gündem Samsunspor

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "TFF 1'inci Lig'e yükselme yolunda bugün Sakaryaspor deplasmanında Play-Off çeyrek final ilk maçına çıkacak olan  Yılport Samsunspor'umuza başarılar dilerim" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 Yılı 10'uncu Birleşiminin 1'inci Oturumu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirildi. 

27 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısında gündem maddeleri oy birliği ile komisyona havale edildi. 

'CENTİLMENLİK, BAŞARI, MÜCADELE...'


Meclis toplantısında bir konuşma yapan Başkan Mustafa Demir, Samsunsporun bu akşam  Sakaryaspor deplasmanında oynayacağı maça değindi. Kırmızı-Beyazlılar'a başarı dileyen Başkan Mustafa Demir, "Samsunspor, Samsun'umuzun en önemli markası. Samsunpor denilince tüm Türkiye'de herkesin aklına centilmenlik, güzel mücadele ve başarılarla dolu bir marka geliyor. Son yıllarda Samsunsporumuz iyi bir dönem geçirmedi. Fakat Samsunspor her zaman Süper Lig'de ve üst sıralarda oynayabilecek değerde ve heyecanda bir takım. Ümit ediyoruz ki Samsunsporumuz, TFF 1'inci Lig'e play off maçlarını atlatarak çıkacaktır. Takımımıza bu akşam oynayacağı maçta yürekten başarı diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.