Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner797

Canik’te Çocuklar Doyasıya Eğlendi

Samsun Geç İHH ve Canik Kent Konseyi Çocuk Meclisinin birlikte hazırlamış olduğu Canik Kültür Merkezinde yapılan çocuk şenliği programında çocuklar doyasıya eğlendi. Bir gün boyunca süren çocuk şenliğinde minikler için hazırlanmış birbirinden renkli etkinlik ve aktivitelere çok sayıda çocuk katılarak, gönüllerince eğlendi.

Samsun ilinin farklı bölgelerinden gelen yüzlerce çocuk, kendileri için düzenlenen şenlikte, sahne gösterileri, eğitici atölyeler, yarış parkuru, oyun alanları, yüz boyama ve birbirinden eğlenceli daha birçok aktiviteye katılma fırsatı bularak gönüllerince eğlendi. Canik Kültür Merkezinde organize edilen şenliğe minik çocuklar, aileler, Samsun İHH Başkanı Mustafa Yeşil, Samsun Müsiad Başkanı Hasan Tahsin Şengül, Canik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Onur Karagöl, Samsun Genç İHH Başkanı Emre Güneş katıldı.

Çocuk şenliğinde konuşan Samsun Genç İHH Çocuk Başkanı Şule Beder “ Çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerini saplamak amacıyla bu etkinliklerin devam edeceğini, çocukların, yaşıtlarıyla oyunlar oynayabilecekleri, bu sayede yeni şeyler öğrenebilecekleri ve psikolojilerinin gelişebileceği böylesi ortamların oluşması son derece önem arz ediyor" dedi.

Canik Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Zerrin Karagöl Şen “Bizler oyun çağının çocuklarıydık ama günümüzde ne yazık ki çocuklarımız internet kuşağında kaldılar. Bu tarz etkinlikleri artırarak çocuklarımızın kaynaşarak psiko sosyal yönden gelişmelerine katkı sağlayacağız.” dedi.

Genç İHH Başkanı Emre Güneş “Bu programın gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyerek çocuklarımızın mutlu olmasına vesile olan Canik Belediye Başkanımız İbrahim Sandıkçı’ya teşekkür ederim. Şenliğimize katılım sağlayan kanka polis ile çocuklarımız güzel vakit geçirdi. Emniyet teşkilatımıza da teşekkür ederim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CanikSamsunIhh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.