Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Çapa Karamsar olmanın manası yok

İlk olarak transferler hakkında bilgi veren Teknik Direktörümüz Fuat Çapa, “Bazı şeyleri basındaki arkadaşlarımız unutuyor. Burada ilk yapmış olduğum basın toplantısında özellikle kadro yapılanmasıyla ilgili düşüncelerimi söylemiştim. Buraya gelmiş olduğum dönemde de yönetimle kadro yapılanması ile ilgili bir görüşümüz vardı. O da şu şekildeydi, bizim amacımız ve bizim işimiz, elimizde mevcut olan oyuncular ve o oyunculardan maksimum verimi alabilmek. Bu bizim işimiz. Geldiğimizde de bunu gayet iyi bir şekilde değerlendirdiğimizi ve güzel bir hava yakaladığımızı söyleyebilirim. Son karşılaşma bizi biraz üzdü ama bunun nedenleri vardı. Sakat olan, cezalı olan, pozitif olan arkadaşlarımız vardı. Kadromuz o süreçte de onlardan dolayı çok alternatifli değildi. Özellikle İstanbulspor ve Tuzlaspor karşılaşmalarında” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensupların sorularını cevaplayan Fuat Çapa, “Biz Boluspor karşılaşmasından sonra yönetimimizle bir toplantı yaptık. Yönetimimize biz eksik olan veya alternatifsiz bölgelere, o bölgelere hangi özelliklerde, hangi oyuncu karakterine, saha içinde ve saha dışında ihtiyacımız olduğunu belirttik. Bundan sonra bizim işimiz yok. Ondan sonraki süreçte mevcut olan oyuncularımıza konsantre olup maksimum verimi alabilmek. Burası bilerek veya istemeyerek katkı katmayacak oyuncuyu istemez. Özellikle hedefi olan bir camia ve projesi olan başkandan bahsettiğimiz zaman. Çünkü her ne kadar belki başkanımız Yüksel Yıldırım’ın söylemleri veya aktarmak istedikleri tam olarak manasıyla algılanmasa da. Çünkü birileri bir şey söylediği zaman siz algılamak istediğinizi algılarsınız.  Duymak istediğimizi duyarsınız. Ben her yapılan işte ve söylenen her cümlede bir eleştiri payı vardır. Bu gayet normal. Sonuçta bu iş içerisinde de futbolcu alacaksınız. O futbolcunun sadece bireysel yeteneği tabiki çok önemli ama takım içerisinde neler vereceği daha önemli. Biz transferler konusunda özellikle bunu belirttik. Hatta başkanımız oyuncunun yeteneği Samsunspor’a getirir ama karakteri Samsunspor’da bıraktırır” diye konuştu.

Takımın ligdeki yeriyle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Fuat Çapa, “Ligin ikinci devresine iyi başladığımızı düşünüyorum. Balıkesirspor ve Kocaelispor karşılaşmaları olsun. Keçiörengücü’ndeki beklenti çok fazlaydı. 3 puan almak isterdik ama bazen sahada istediğiniz oyunu oynayamayabiliyorsunuz. Oynanan oyundan ben de tatmin olmadım ama verilen mücadeleden tatmin oldum. Camiamız sanki ligin gerçeklerini görmeyerek veya bilmeyerek hareket ediyor. Bugün biz Balıkesir’de galip geldik ‘ya işte bu Balıkesir değil mi’ gibi yorumlar oldu. Ne oldu sonra Balıkesir bir hafta sonra Tuzla’yı yendi. Burada alınan bir hafta olumlu veya olumsuz sonuçlar sezon sonunda işinizi kolaylaştırıyor ama sezon sonunda bitireceğiniz yeri belirlemiyor. Karamsar olmanın manası yok. Olumlu düşünelim olumlu şeyler olsun” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Fuat çapaSamsunspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.