Öne Çıkanlar istanbul DEAŞ operasyonu
banner798

Cemal Yeşilyurt Bulvarımızı yıl sonunda hizmete açacağız

Tekkeköy İlçesi ile Kutlukent Mahallesi'ni birbirine bağlayacak olan 3.5 km uzunluğundaki Cemal Yeşilyurt Bulvarı ilçe belediyesi imkanlarıyla hayata geçirilecek. Başkan Togar projenin Kutlukent ile Tekkeköy'ü birbirine daha yakın kılacak, hayatı kolaylaştıracak bir bağlantı yolu olacağını belirtti.

İlçeye müjdeyi veren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Tekkeköy merkez ile Kutlukent bölgemizi birbirine bağlayacak 3,5 kilometre uzunluğundaki Cemal Yeşilyurt Bulvarımızı ilçemize kazandıracağız. 23 Nisan Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi içerisinden 13 metre genişliğinde mağaralara kadar tamamlayacağımız bulvarımız Tekkeköy’ün ikinci büyük alternatif bulvarı olacak. Bu projemizi yıl sonuna kadar bu ilçemize armağan edeceğiz ve bu iki yer arasında trafikte yaşanan tüm bu karışıklığı ortadan kaldırmış olacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.