Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Cemil Deveci Atakum'a hizmet sevdalısıyız 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İyi Parti'nin oluşturduğu Millet İttifakı'nın Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, seçim gezilerine dün Samsun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), Samsun Barosu,  Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi ile devam etti. Başkan adayı Deveci, "Bizim bu yola çıkmamızın tek sebebi Atakum'a ve Atakumlulara hizmet etmek" dedi.


Sivil Toplum Kuruluşları'nın (STK) ülkede söz sahibi olması gerektiğini ifade eden Deveci, "1 Nisan'dan itibaren Atakum'un sorunlarını STK'lar ile yapacağımız istişareli toplantılarla çözeceğiz. Onlar bizim ortak paydalarımız. Ben değil, biz anlayışını hayata geçirmek için bu yola çıktım. Halkımızın belediyenin bütçesini nerelere harcandığını benim başkanlığım dönemimde bilecek. Şeffaf yönetim anlayışını Atakum'a gelecek. Ayrıca Atakum'u hak ettiği gibi Karadeniz'in turizm başkenti yapacağız. Bunun için projeler hazır. Konusunda uzman kişilerle yapacağımı toplantılardan sonra projelerimiz hayata geçireceğim" diye konuştu.

UMARIM MAKAMINIZDA SİZİ ZİYARET EDERİZ

STK'lara karşı düşüncelerinden dolayı Av. Cemil Deveci'ye teşekkür eden Samsun SMMMO Başkanı Hayrul Kayar ise, Oda olarak her siyasi düşünceye sahip parti üyeleri ile demokratik şekilde vatandaşlara hizmet ettiklerini belirtti. Kayar, "Sileri burada ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Sizlere seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Umarım bide sizi 1 Nisan tarihinde makamınızda ziyaret ederiz" dedi.

ATAKUMLULAR İLE BİRLİKTE YÖNETECEĞİM

Samsun SMMMO ziyaretinin ardından Samsun Barosu Başkanı Kerami Gürbüz'u makamında ziyaret eden Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, daha sonra ise Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murioğlu'nu makamında ziyaret etti. Seçim çalışmalarında vatandaşların kendisine yoğun sevgi gösterisi sunduğunu ifade eden Deveci, "Atakum'da yaptığımız seçim çalışmaları çok güzel. Halkımız bizi son derece sıcakkanlı şekilde karşılıyor. Eminim ki, 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimlerde halkımzın desteği ile Atakum Belediye Başkanı olacağım ve onlarla birlikte ilçemizi yöneteceğiz" ifadelerinde bulundu.

GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLDUM ŞİMDİ SIRADA SEÇİMLER

ADD Samsun Şubesi Başkanı Işık Özkefeli ve yönetim kurulu taraından hazırlanan ve üzerinde 'Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci' yazılı portre hediye etti. Verilen hediye sonrasında çok duygulandığını ifade eden Deveci, "1 Nisan'dan sonra belediyeyi kazandığımız zaman bu portre odamın en güzel yerinde asılı olacak. Buradan Başkanımı Işık Özkefeli'nin aracılığıyla destek veren herkeze çok teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci'nin ziyaretlerinde eşi Gülay Deveci, CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İzzet Kavtelek, İyi Parti Atakum İlçe Başkanvekili Cemal Ceyhun Karaca, CHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Dilek Çınar ve CHP Atakum Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Öztürk eşlik etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.