Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Cemil Deveci'nin Büyükşehir Belediye Ziyareti

CHP Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, 31 Mart tarihinde belediye başkanlığı ile yarışacağı Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti. Deveci, "İlçemiz için, halkımız için saygı ve gleryüz çercevesinde siyaset mücadelesine gireceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'nin Atakum Belediye Başkan adayı Av. Cemil Deveci, CHP Atakum Kadın Kolları Başkanı Dilek Çınar ve CHP Atakum Gençlik Kolları Mustafa Öztürk ile birlikte Atakum Belediye Başkanlığı için yarışa girdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'i makamında ziyaret etti.

Başkan Şahin'i ziyaretin sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Av. Cemil Deveci, "Zihni Başkan ile siyaset platformunda halkımıza en iyi hizmeti vermek için bir yarış içideyiz. Önemli olan bu yarışta gönülleri kırmadan saygılı ve hoşgörü çerçevesinde bulunmak" dedi.

BARIŞ İÇİNDE,SEÇİM OLMALI

Atakum halkına hizmet etmek için 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Millet İttifakı adayı Cemil Deveci, yarışta rakibi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin ile görüşmesin de seçim çalışmalarının barış, huzur, dostluk ve güleryüzlü geçmesini istediğini belirtti. Deveci, "Biz Millet İttifakı olarak bu konuda çok duyarlıyız. Eminim ki, diğer siyasi görüşe sahip olan parti temsilcileri de bizimle aynı görüşü savunuyordur. Bunu Zihni Şahin başkan ile yaptığım görüşmede de bunu hissettim. Bu yol sadece Atakum halkına kimin hizmet vereceğinin mücadelesi" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunZiyaretCemil Deveci
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.