Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Çiğdem Karaaslan’ın haberi mi yok!
 Çiğdem Karaaslan’ın haberi mi yok!

Samsun şuanda anketi konuşuyor.İddialar çok ilgili çekici ve gerçek manada ürkütücü,bir anket firmasının Samsun’da;”Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı kim olsun?” diyerek halkın nabzını tutmak isteyen kurnazlar tam 145 Bin tl’yi ceplemiş,konu ile ilgilide geçtiğimiz günlerde açıklama yapan Çiğdem Karaaslan’nın kafası mı karışık, yoksa bu işlerden hiç mi haberi yok halen anlamış değilim.

1 Anket, 145 Bin TL

Anket firmasına aktarılan bir para var.Anketi yapanlarda bir gazete sahibinin oğlu,145 Bin TL iddialara göre bu para, Ak Partili bir belediyenin kasasından çıkıyor.0850 numaralı telefondan isimler söyleniyor oylama yapılıyor.Üstelik bu anket devamlı yaptırılıyor.İddialara göre bu para hemen hemen her ay bu belediyenin cebinden çıkıyor.Anketlerde işin aslını zaten yansıtmıyor.Manipüle edilmiş anketler.Aslında anketi yapanlar yaptırılanlar belli,Ak Parti tabanında herkes bu durumlardan rahatsız.Tek rahatsız olmayanlar ise Hakan Karaduman ve Çiğdem Karaaslan her fırsatta Mustafa Demir’e sahip çıksa da gerçeklerden kimse kaçamıyor.

Karaaslan ne demişti?

Çiğdem Karaaslan;” AK Parti olarak aday belirlemeye dönük çalışmalarımızı, iddia edildiğinin aksine adaylarımız henüz belirlenmeden önce farklı yöntemler kullanmak suretiyle tamamladık. Bu nedenle, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı üzerinde Genel Merkez’imiz tarafından son günlerde bir anket çalışması yapıldığı iddiası gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu anketi AK Parti Genel Merkez’imizin adını kullanarak yapanların olduğu tespit edildiği takdirde gereğinin yapılması için en kısa sürede hukuki yollara başvurulacağını belirtmişti.

AK Parti Rotasını kaybetti

O zaman anketi yaptıranlar belli,anketi hazırlayanlarda belli, algı oluşturmak isteyenlerde belli…Temayül yoklamalarında, Sosyal Medya Hesaplarında çıkan anket birincilerini merkez seçmiyor.Merkez artık atama başkan tayin ediyor.Yani devşirme adaylar…Ak Parti Rotasını tamamen kaybetmeden bu duruma dur demeli, halkın ve milletin parasını doğru sonuçlar doğurmayan anket ve anket sahiplerine milleti yedirtmeyin.Cezası olan varsa halka ifşa edin ve herkes sonuçlarına katlansın.

Anket savaşı başladı

Şimdi ulusal medyada bir haber çıkıyor.Haber ise şu, Samsun’da AK Parti adayını geri çekebilir,Anında Samsun milletvekilleri yalanlıyor.Atalarımız ne demiş;”Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.” Bakın bu istihbaratlar ulusal kanallarda çıkıyor.Böyle bir haberlere hemen tarafınızdan yalanlama geliyor.Adaylık sürecinde Cimer’e yazılmış bir dünya dilekçeler var.Sanmasınlar ki genel merkezin bu durumlardan haberi yok.Su bulanık ve bulanmaya devam ediyor.Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü vardır hatırlatmak isterim;”Eğer ki, gömleğinizin ilk düğmesini yanlış bağlarsanız,diğer düğmelerde yanlış başlamış olursunuz.”Siyasette böyledir. Adaylık sürecinde ismi bile adaylık başvurusu olmayan Mustafa DEMİR’i başa getirdiniz.Sonra bu durumu genel merkeze bağladınız.Oysaki halka bile kulak verilmeyen bir durum var ortada,şimdi ise anket savaşı başladı.Adayınız ve Hamleleriniz ses getirmiyor.Bunu da bilmenizi istedim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kaan 5 yıl önce

haberi olmaz mı herşeyden var ama işlerine gelmiyor