Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Elazığ Depremi’ne Yardım

Ülkemizi derinden sarsan Elazığ depremi sonrası Samsun'dan yardımlar kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Son olarak Samsun ekonomisine büyük katkıda bulunan ve yakın zamanda kapılarını tüm samsunlulara açan City MallAVM’de konuya kayıtsız kalmadı ve tüm imkânları ile vatandaşların yanında olduğunu duyurdu.

City Mall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik ve AVM Genel Müdürü Ahmet Dikkol tarafından yayınlanan mesajda “CıtyMall AVM ailesi olarak dün akşam saatlerinde meydana gelen ve bizleri derinden etkileyen depremden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yine City Mall AVM ailesi olarak sadece Samsun’u değil tüm Türkiye’yi sonsuz sevgilerle kucakladığımızı ve Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirtiyoruz.

Bu bağlamda AVM yönetimimiz ve tüm mağaza sahipleri olarak vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek, vazife bildiğimiz yardım etme görevini eksiksiz yerine getireceğimizi belirtiyoruz. Bölgeye yardımlarımızı yolluyoruz ve elimizden gelen ne varsa her zaman kullanmaya hazırız” diyerek şehrin her kesiminden takdir gören bir harekete imza attılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.