Öne Çıkanlar Hasan Bitmez erhan usta
banner797

Emekli polis arazi tartışmasında kardeşini öldürdü

SAMSUN'un Terme İlçesi'nde, emekli polis memuru 60 yaşındaki Adem Kaplan, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı kardeşi 58 yaşındaki Mehmet Kaplan'ı tabancayla vurdu. Adem Kaplan, yaralı kardeşini, diğer kardeşi Mevlüt Kaplan ile hastaneye götürdüğü otomobiliyle kaza yaptı. Kazada Adem Kaplan ve Mevlüt Kaplan yaralandı, aracın arkasındaki Mehmet Kaplan'ın ise kurşun yarası nedeniyle öldüğü belirlendi.

Olay, Samsun'un Terme İlçesi'ne 21 kilometre uzaklıktaki Kesikkaya Mahallesi'nde meydana geldi. Emekli polis memuru Adem Kaplan, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan kardeşi Mehmet Kaplan ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmasi üzerine Adem Kaplan, tabancayla kardeşine ateş açarak yaraladı. Kardeşini kanlar içinde gören Adem Kaplan hemen cep telefonuyla diğer kardeşi 55 yaşındaki Mevlüt Kaplan'ı arayıp yardım istedi. Adem Kaplan yaralı kardeşini, diğer kardeşiyle birlikte kendi kullandığı 55 KM 512 plakalı otomobiliyle hastaneye götürürken Bazlamaç Mahallesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce bir ağaca ardından da su kanalına uçtu. Vatandaşların kazayı farkedip durumu sağlık görevlilerine haber vermesiyle otomobilden önce iki kardeş hafif yaralı olarak çıkarıldı. Arka koltukta bulunan Mehmet Kaplan'ın ise kurşun yarası sonucu öldüğü tespit edildi.

İki kardeş ambulansla Terme Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavilerinin yapılmasından ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın geniş çaplı olarak sürdürüldüğü belirtildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.