Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Emekli Polisler iftar programı düzenlendi

Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılı ve Polis Haftası olması münasebetiyle; Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer URHAL'ın ev sahipliğinde, Polis Emeklileri Derneği Samsun Şubesi Başkanı Mustafa Yaşar KOÇ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Emekli personelinin katılımıyla, Polisevi'nde iftar programı düzenlendi.

İftar yemeğinde konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Ömer URHAL " Devletimizin temel unsurlarından biri olan Teşkilatımız, kuruluşundan bugüne kadar halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini her türlü şartta, gece gündüz demeden, büyük bir fedakârlık ve özveriyle yerine getirmektedir.

Bizim gücümüz, milletimizin gücüdür. Suç ve suçlularla yaptığımız mücadele, toplumun her kesimince takdir edilmektedir. Halkımızın güveni ile suçu önleme ve suçla mücadelede, başarı grafiğimiz her geçen gün yükselmektedir. Gücünü milletten ve kanunlardan alan Polis Teşkilatımız, kanunların kendisine verdiği yetki ile cesaret, feragat ve fedakârlıklarla 177 yıldır milletimizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görevini başarıyla yerine getirmektedir.

Biz bu teşkilatın evlatları olarak, siz emekli meslek büyüklerimizden çok şey öğrendik. Sizlere çok şey borçluyuz. İfa ettiğimiz bu kutsal görevin bir bayrak yarışı olduğunun farkındayız. Bizden öncekilerden şan ve şeref ile teslim aldığımız bu şanlı bayrağı, bizden sonrakilere de şan ve şeref ile teslim etmek en büyük idealimizdir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin duası ve desteği ile çalışmalarımıza gururla devam edeceğiz.

Bu vesile ile Emniyet teşkilatımızın 177. Kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm emekli personelimize ve ailelerine her daim kapılarımızın ve gönlümüzün sonuna kadar açık olduğunu ve her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Hepinize ailenizle birlikte sağlık, mutluluk, huzur dolu günler diliyor, saygıyla selamlıyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunEmniyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.