Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner798

ERASMUS projesi toplantısı Portekiz’de yapıldı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından desteklenen ERASMUS projesinin toplantısı Portekiz’de yapıldı.

Hikaye Anlatma Tekniklerinde, Dijital Uygulamalar ile Akademik Başarıyı Arttırarak Erken Okul Terkinin Azaltılması, isimli projenin ikinci toplantısı Portekiz’de gerçekleştirildi.

Toplantıda, Dijital öyküleme yöntemiyle hazırlanması planlanan modüllerin içerik ve nitelikleri üzerine proje ortakları, katılımcılarıyla Portekiz’de yapılan toplantıda, eğitim ortamları ve materyallerinin 21’inci Yüzyıl dijital becerilerine göre yeniden ele alınmasına yönelik ne tür adımların atılması gerektiği hususları değerlendirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,” Dezavantajlı öğrencilerin eğitim ortamlarına ve eğitim içeriklerine yönelik olumsuz algılarını gidermek amacıyla kurumumuz koordinesinde hazırlanan dijital eğitim modülleri ve kılavuz kitap planlama hazırlık çalışmaları yapıldığını” ifade etti.

Portekiz’de bulunan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Proje Sorumlusu Şube Müdürü Osman Çakır ile Bafra Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Umut Şahin Baş, ERASMUS eğitimleri ve toplantılara katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BafraErasmusPortekiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.