Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

Filistin'e destek platformu Haber Ovası'nda

Bafra Filistin'e destek platformu üyelerinden Sam Ajans Medya Grubu,  Haber Ovası Haber Koordinatörü Emre Dilek’e ziyarette bulundu.

Bafra Filistin'e destek platformu üyeleri, Platform tarafından düzenlenen ve bir hafta boyunca devam eden "Hayır Çarşısı" etkinliğine verilen destek için teşekkürlerini ileterek, Büyük Filistin Yürüyüşü için yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişi yapıldı. 

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını söyleyen Haber Koordinatörü Emre Dilek platform üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, İsrail'in yaptığı zulmü medya Haber Grubu olarak şiddetle kınadıklarını dile getirdi. 

Büyük Filistin Yürüyüşüne davet
Bafra Filistin'e destek platformu üyelerinden 15 Aralık Cuma günü gerçekleşecek olan Büyük Filistin Yürüyüşüne tüm Hemşerilerimizi davet etti.

Yürüyüş, saat 16.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'ndan başlayacak ve Cumhuriyet Meydanı Belediye önünde sona erecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.