Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Genç'ten anaokulu incelemesi

Başkan Osman Genç tarafından Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım himayelerinde Türk Kızılayı İstanbul Şubesince hayata geçirilen "81 ilde 81 Anaokulu" Projesi kapsamında Kuzey Yıldızı Mahallesinde yapılan anaokulu inşaatı devam ederken, Başkan Genç de çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Genç'in annesi Ayşe Genç'in adını taşıyacak olan anaokulunun yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete açılması planlanıyor.

PROJEYE DESTEK

Anaokulu çalışmalarını yerinde gören ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Başkan Genç, "Eğitime en çok yatırım yapan belediye olarak sayın Başbakanımızın eşinin himayesinde İstanbul Kızılay Şube Başkanı sayın İlhami Yıldırım Beyin koordinasyonunda eğitim adına hayata geçirilen bir projeye kayıtsız kalamazdık. Bu nedenle bir eğitimci kökenli birisi olarak ben de rahmetli annemin adına bu projeye hem katkı sağlamak hem de bu bölgemizde önemli bir eksikliği gidermek istedim. Anaokulu inşaatımız planlanan şekilde devam ediyor ve inşallah bu dönemde yavrularımızı ağırlayacak" dedi.

TÜRK KIZILAYI BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Türk Kızılayı ülkemizde ve dünyada insanlığın yardımına koşmasının yanında 81 İlde 81 Anaokulu gibi gerçekten faydalı ve hayırlı bir projeye imza attı. Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım Beyin gayretleri ve sayın Başbakanımızın eşi Semiha Yıldırım’ın destekleriyle gerçekleştirilen bu projeden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle anlamlı bir projenin içerisinde bizim de yer almamızı son derece önemsiyorum. İnşallah anaokulumuz tamamlandığında Kuzey Yıldızı mahallemizde önemli bir eğitim esiri daha ortaya çıkacaktır” diye konuştu.

EN BÜYÜK YATIRIM EĞİTİME

Eğitime ve aileye yaptıkları yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak gördüklerini belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak geride bıraktığımız 13 yılda görevimiz olmamasına rağmen en büyük yatırımı eğitime yaptık. Manevi değerleri önemseyen, bilgili bir gençlik için eğitime yatırım yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki bir toplumu eğitim şekillendirir. Bir ülkenin en büyük zenginlik kaynağının yetişmiş insan gücü olduğu inancıyla eğitim yatırımlarımız bundan sonra da devam edecektir" ifadelerini kullandı.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.