Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Gündemimiz de her zaman Samsun var

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun bizim evimiz, yuvamız ise her kazanımı hepimize fayda sağlar. Şehir olarak büyük bir aile isek yuvamıza sahip çıkmak, katkı sağlamak zorundayız." dedi.

Samsun'da kent birlikteliği, istişare, bilgilendirme gibi temel amaçlarla sivil inisiyatifle yıllardır gerçekleştirilen her alanda faaliyet gösteren kent dinamiklerinin buluştuğu toplantılardan biri Sevgi Kafe'de gerçekleştirildi. İş insanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve bürokratların hazır bulunduğu toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

Samsun'un dinamik bir kent olarak her alanda ülkeye katkı sağlayan bir yapıya sahip olduğunu belirten Yılmaz, yıllarca şehir gereksinimleri, modern bir sahil kenti yapısı, ekonomi, ulaşım, sağlık, eğitim, istidam gibi her önceliği çok iyi analiz edilerek hayata geçirilen projelerle örnek kentler arasına ulaştığını kaydetti.

"Samsun bizim evimiz, yuvamız ise her kazanımı hepimize fayda sağlar." diyen Yılmaz, " Şehir olarak büyük bir aile isek yuvamıza sahip çıkmak, katkı sağlamak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Kent için, ülke için, halk için yapılması, hayata geçirilmesi gereken tüm proje ve önceliklerin AK Parti'nin büyük vizyonuyla mutlaka uyuşması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Hem merkezi yönetimimiz, hem de yerel yönetimlerimiz bunu başarı ile uygulamaktadır. Kentimiz için her bir kazanım çocuklarımızın, Samsun'un geleceğine yaptığımız yatırımdır. Bunları hepimizin el birliği için de korumak, üzerine yenilerini eklemek görevimizdir. Samsun ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. Geleceğe emin adımlarla ilerlemek için birlik ve beraberlik duygusunu ön planda tutuyoruz. Bu kapsamda uzun zamandır geniş katılımlarla toplantılar gerçekleştiriliyor. Gündemimiz ise her zaman Samsun. Hiç bir karamsarlığa, yılgınlığa kapılma gibi bir lüksümüz yok. Çok çalışacağımız, ülkemize, kentimize, halkımıza her alanda faaliyet gösteren bireyler olarak katkı vereceğiz. "

Yılmaz, özellikle pandemi süreciyle ortaya çıkan olumsuz etkilerin giderilmesi için büyük mücadeleler verildiğinin de altını çizdi. Bu arada Yılmaz, kent merkezinde çeşitli iş yeri ziyaretleri de gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
Bafra ülkü Ocakları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.