Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Hamit Kılıç, 450 Kilometre asfalt ve beton kaplama yaptık

Cumhur İttifakı ortağı MHP il Başkanı Burhan Mucur,” Bafra Ülkücü hareket için her zaman kale gibidir, biz MHP olarak Cumhur İttifakında, Bafra olarak bu kalabalığı görünce teşkilatlarımızla beraber, 31 Mart’ta Cumhur İttifakının mührünü vuracağız.” Dedi.

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Köse,” Gönül daşlarımız huzuruna, iki tane adayımızlaberaber geldik. Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bahçeli’nin asil ve asaletli birlikteliyle Cumhur İttifakıyla Samsun ve Bafra’da yapılan hizmetlerinin desteklendiği, değerli belediye başkanımız Hamit Kılıç’ın tekrar aday gösterdik. Yine iyi hizmetlerde buluşmuş, Çarşamba’da hizmetlerde bulunmuş, Samsun’umuza aday gösterilmiş Halit Doğan başkanımızla sizlerin huzuruna gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefon ile seslenerek “ Bafra Bende sizlerin yanındayım.Her zaman yanınızda oldum şimdide yanınıza olmaya devam edeceğim.” Sesi dinletildi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı mevcut Başkan Hamit Kılıç,” Bir dönem şehrimizde hizmet ettik. Şehrimize güzel hizmetler yaptık. Şimdi tekrar Cumhur İttifakı adayı olarak sizlerin önüne geldik. Sizlerin desteği ile gayreti ile tekrar bu şehre ilçeye hizmet etmek istiyoruz. Bafra 30 ilçeden büyük. Türkiye’nin en önemli ovası, geniş bir coğrafyaya sahip bir yer, köylerimizde ve mahallelerimizde hizmet etmeye çalıştık. Bafra’da 450 kilometre asfalt ve beton kaplama yaptık. Allah nasip ederse 5 yıl içerisinde tesisleşmemizi gerçekleştirdik. Her türlü ekipmanımızı güçlendirdik. İnşallah bu dönemde daha kolay hizmetler yapacağız.” Dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan,” Hizmet diye bir derdimiz var, inşallah 31 Mart’ta hep beraber el ele kol kola, milletvekillerimizle, genel başkan yardımcılarımızla çok kıymetli bakanımızla ve bu gün doğum gününü kutladığımız Cumhurbaşkanımızın liderliğinde önderliğinde daha yürüyecek yolumuz var. Hizmet edecek çok yerimiz var. Engellerimizi tamamlayacağız. Tüm Samsun’un hayır duasını bizlere almayı nasip etsin.” Dedi.

Ak Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu,” 14 Ağustos 2001 yılında partimizin tabelası asılırken, sayın Cumhurbaşkanımızın o tarihte tabir ettiği ifade var, Ak Parti’yi bizler kurduk, Ak Parti’nin tabelasını millet astı, aradan geçen 23 yıl içersinde milletimiz o tabelaya sahip çıktı. Şimdi inşallah 2 nehir 1 şehir sloganı ile Samsun’u daha ileriye taşıma noktasında gayret edeceklerini” belirtti.

Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Cumhur İttifakı burada bulunan vatandaşlarımızla hep beraber yaşatacağız. Bu aziz milletin geleceği için, Devletimizin bekası için Cumhur İttifakı ile birlik ve beraber içersinde çalışmaya davet ediyorum. “ şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından SKM açılış kurdelesini hep beraber kesildi.

Anahtar Kelimeler:
Hamit KılıçBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.