Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Hemşehri derneğinden Başkan İkiz'e ziyaret
Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Çavuş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti.

Darıca'da faaliyet gösteren derneğin başkanı Çavuş'un ziyaretinde konuşan İkiz, Darıca Belediyesi ile iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirterek, "Darıca Belediyemiz ile kardeş belediyeyiz. Bizlerin de gönlü ve desteği her zaman gurbetteki hemşehrilerimizle. Orada bulunan hemşehrilerimiz sayesinde kurduğumuz kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmekteyiz." dedi.

Dernek faaliyetleri ile ilgili İkiz'e bilgi veren Çavuş da Darıca'da çok sayıda Havzalı yaşadığını dile getirerek, "Dernek olarak hemşehrilerimize hizmet için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Darıca Belediyemiz ile her yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliği düzenlemekteyiz. Samsunumuzun tanıtımı için çalışıyoruz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
HavzaBelediye Başkanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.