Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner798

İŞ ADAMLARINDAN YİĞİT BEBEĞE DESTEK

Terme İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde oturan ikisi de 27 yaşındaki Hülya ve Ercan Kocakoç çiftinin ikinci çocukları Yiğit, 2 böbreği ve mesanesi çalışmaz halde dünyaya geldi. Samsun'da tedavi gören bebek, 2 ameliyat geçirdi. Ameliyatlarla Yiğit bebeğin bağırsaklarının ucuna, karnın dışına dışkıyı toplamaya yarayan bir torba takıldı. Yiğit Kocakoç'un annesi Hülya Kocakoç, birçok doktor gezerek oğlunun hastalığına bir çare aradıklarını söyledi. Doğduğu günden bu yana oğlunun sancı ve ağrılarının dinmediğini söyleyen aile tedavi için yardım istedi.

TEGİAD, Yiğit bebek için harekete geçti. Aile iletişime geçen dernek yönetimi, bebeğin Ankara'da yapılacak olan tedavi masraflarını üstlendi.

Kocakoç Ailesi'ni evinde ziyaret eden TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, "Yiğit bebeğin durumunu basından öğrendik. İlçemizde olan bu duruma duyarsız kalmayarak dernekteki arkadaşlarla paylaştık ve konuyu ele aldık. Sonra Yiğit bebeğin ailesine ulaştık, ne yapmamız gerektiğini sorduk, yardımcı olacağımızı ilettik" dedi.

Kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden baba Ercan Kocakoç, "Dernek yönetimine ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ankara'da 16 Temmuz'a ameliyat tarihi verildi. Gerçekten kara kara düşündüğümüz sıkıntılı günleri geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz inanıyoruz Yiğit'imiz sağlığına kavuşacak" dedi.







Anahtar Kelimeler:
SamsunYiğit Bebeğe Destek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.