Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

İYİ Parti'de sular durulmuyor, İlkadım istifa etti

- İYİ Parti'de il ve genel merkezin duyarsızlığı partililerde peş peşe istifaları getirdi.

- İYİ İlkadım ilçe Başkanı Murat Demir, gerçekleştirdiği basın açıklamasında yönetim olarak istifa ettiklerini duyurdu.

Açıklamasında Demir, "Yönetimsel sorunların olduğunu ve görevden alınmaları için uğraş verildiğini öne sürdü, gelinen noktada il başkanının, il divanı ve il yönetiminden de habersiz olarak, her seçimde oyunu bir öncekine göre artırmış, İYİ Parti'nin sahip olduğu en büyük belediyenin kazanılmasını sağlamış, bölgenin ve hatta ülkenin en organize, en güçlü ilçe teşkilatlarından birini, siyasi çıkarları uğruna görevden alınması için uzun süredir genel merkezin kapısını aşındırdığını öğrenmiş bulunmaktayız. Uzun süredir duyduğumuz ve kondurmak istemediğimiz bu yaklaşım ilçe başkanı olarak beni ve teşkilatımı derinden üzmüştür" dedi.

Göreve devam etmelerinin bir önemi kalmadığını dile getiren Demir, "Çoğumuzun kurucusu olduğu bu teşkilatta, her zaman hukukun ve demokrasinin üstünlüğüne inandık, bu nedenle bu saatten sonra, bizler için görevi bırakmamızın, görevden alınmamızın veya devam etmemizin de bir kıymeti harbiyesi kalmamış demektir. Bizler kardeşlik hukuku ile ülkenin geleceği için toplanmış İYİ'leriz. Tek bir arkadaşımızı bile, birilerinin ihtiraslarına kurban ederek yolumuza devam etmek, onların sandığı gibi aklımızın ucundan bile geçmez. Hep birlikte geldik, hep birlikte gideriz. Biz, şuyuu vukuundan beter bu dedikoduların artık partimize zarar verdiğini de görüyoruz. Bu nedenle arkadaşlarımla hep birlikte İlkadım İlçe Yönetiminden istifa ediyoruz." dedi.

Anahtar Kelimeler:
IlkadımIstifaIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.