Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Güncel
banner798

KARAASLAN: TÜRKİYE EN GÜÇLÜ CEVABI VERMİŞTİR

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, hafta sonu katıldığı Samsun ilçe kongrelerinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ladik, Vezirköprü, Ayvacık ve Bafra ilçe kongrelerine katılan Karaaslan buralarda yaptığı konuşmada Türkiye’nin terörle mücadele eden tek ülke olarak İslam ile terörü bir tutan algıya en güçlü cevabı verdiğini ifade etti.

Karaaslan, “Kahraman Mehmetçiğimiz, devletimizin kararlılığı, milletimizin dua ve destekleriyle sınır ötesinde Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtı’nı sürdürüyor. Şimdiye kadar 2 binin üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik. Sayıyı takip etmek mümkün değil. Çünkü her an, her dakika değişen bir rakamdan bahsediyoruz. ‘Bugün Afrin’de ne işimiz var?’ diyenlerin ülke, memleket meseleleri ve milletin dilinden anlamadıkları kesindir. Bu kişilerin, ‘2 binden fazla teröristin sınırlarımızın hemen yanı başında ne işi vardır?” sorusunu sorması gerekmektedir. Biz bugün bir yönüyle ülkemizinsınırlarını korumak için, bir yönüyle vatanından edilmiş mazlum Suriyelileri huzur içinde evlerine dönmesini sağlamak için, bir yönüyle dünya barışına katkı sunmak için son yılların en büyük mücadelesini veriyoruz. Ayrıca tüm bu mücadelenin bir diğer önemli anlamı, İslam ile terörizmi birleştiren ‘teröristler Müslüman’dır, bu eylemleri gerçekleştirenlerin mutlaka İslam ülkeleriyle bir bağı vardır’ algısına en büyük ve güçlü cevabı, bir Müslüman ülke olarak, terörle tek başına mücadele eden Türkiye olarak vermemizdir.” diye konuştu.

Kongrelere, Karaaslan’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Orhan Kırcalı ile AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, delegeler ve üyeler katıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.