Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Kaymakam Anaokulunu ziyaret etti
Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Anaokulunu ziyaret etti.

Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile Havza Anaokulunu ziyaret ederek, burada Okul Müdürü Ümmihan Usta'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, okul öğretmenleriyle de toplantı yaptı.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Çocuklarımız yarınlarımızdır. Gelecekte her biri ülkemizin çeşitli aşamalarında hizmet vererek, faydalı birer birey olacaklardır inşallah. Çocuklarımızın temel eğitiminde güzel, sağlıklı eğitim görmeleri çok önemli. Anaokulu altyapısı kaliteli olduğunda eğitime başlama süreci öğrencilerimiz için daha verimli olacaktır."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sağlam da okulda normal eğitimin yanı sıra İngilizce ve Kur'an öğretimi de verildiğini belirterek, "Velilerimizin talepleri doğrultusunda çocuklarımıza İngilizce kursumuz ile değerler eğitimi kapsamında Kur'an-ı Kerim kursu verilmekte. Her iki kursumuzda yaklaşık 25 öğrencimiz var ve talep artmakta." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
HaberHavza Kaymakamı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.