Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Kılıç`a Bafra`da Coşkulu Karşılama
Konvoy halinde AK Parti Bafra ilçe Başkanlığı Hizmet binası önüne hazırlanan kürsüde partililere seslendi.

Bafra Belediye Başkanı ve AK Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Sekiz ay önce sizlerin de teveccühü ve Cumhurbaşkanımızın da onaylamasıyla Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Bu sekiz ay süre içerisinde Belediyedeki çalışanlarımızla beraber, tüm arkadaşlarımızla beraber elimizi kolumuzu sıvayarak hiçbir mesai saati gözetimi olmadan sekiz ay boyunca ciddi bir çalışma yaparak Bafra'ya hizmet etmeye çalıştık. Ve Elhamdülillah Bafra’da çok şükür, hissedilebilir bir hizmeti yapmaya çalıştık.

Bu hizmetimiz vesilesiyle inanıyoruz ki; Cumhurbaşkanımız, teşkilatımız tekrar Bafra Belediye Başkan adayı olarak bizim gösterilmemize karar verildi. Allah nasip eder de bu seçimlerin sonucunda, inşallah tekrar Belediye Başkanı olursak ki; Allah’ın izniyle çok yüksel bir oyla Bafra’da AK Parti olarak Belediyeyi kazanmak tek hedefimizdir. İnşallah cumhur ittifakının da ruhuyla hareket ettikten sonra Bafra'da yapılamayacak hiçbir iş yoktur.

Biz bu inançla çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Belediye Başkan Adaylığımızız ilan ederken özellikle; ‘Aman dikkat edin, çalışın biz mahcup etmeyin’ dedi. Ben de sizlerin adına Sayın Cumhurbaşkanıma söz verdim. ‘Sayın Cumhurbaşkanım; hiç merak etmeyin, Bafra’da Allah’ın izniyle sandıklar patlayacak, çok büyük bir oy oranıyla AK Parti’yi burada iktidara tekrar getireceğimizin’ sözünü verdim” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.