Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Kurucu Başkan Bektaş, bizi hiç kimse yok sayamaz

İYİ Parti Bafra Kurucu başkanı, Zafer Bektaş, Bafra Öğretmenevinde akşam yemeğinde, parti üyelerine seslendi.

İlçe Öğretmenevinde, yemekte bulunan davetlilere konuşan Zafer Bektaş, yazılı açıklama yaptı:

Zafer Bektaş,”Nihayetinde beklediğimiz süreç, geldi kapımıza dayandı. Şimdi belediye başkanını seçme zaman’, sahaya inip gümbür gümbür Çalışma zamanı. Siz çok değerli dava arkadaşlarımla bazı konuları paylaşmak istiyorum. Süreci en iyi şekilde değerlendirmek ve sahalara inmek için Heyecanımız vardı. Ancak, ne yazık ki; kuruluşundan beri var olan, veya Sonradan partiye katılan çok kıymetli arkadaşlarımızı yok sayan bir Yönetim var. İyi Parti’liyim diyen hiç kimse yok saymak, kimsenin Haddine değil. Kızgınım ama küskün değilim.” Dedi.

Yönetim parçalanmış yarısı istifa etmiş yarısı meclis üyeliklerine müracaat etmiş olduğunu söyleyen Zafer Bektaş,” Teşkilat diye bir şey kalmamış, Görünen o ki çok kötü yönetilen seçim sürecin de, kulağıma gelen, Duyumlar hiç hoş değil kibir, ranta dönüşmüş meclis üyelikleri kapalı, Kapılar ardında yapılan pazarlıklar haksız ithamlar, şahsi hırslar iyi, Partinin menfaatlerinin önüne geçmiş. Geçen dönemde bizimle birlikte Başkan adayı, milletvekili adayları, bize güç veren çok değerli, Partililerimizi bu davranışlarınızdan dolayı uzaklaştırdınız. Az olsun. Benim olsun mantığın öne çıkardınız. Her yerde siz olamazsınız. Hak Ettiğimiz yerde bizde olacağız.” Şeklinde konuştu.

Zafer Bektaş,” Adayımız her ne kadar Bafra’nın öz evladı kurt bir siyasetçi olsa da, uzun zamandır ȘEHİR dışında parti dengelerini anlaması uzun Zaman alır, buna vaktimiz yok Ama biz hakimiz çözüm noktasın da yardıma hazırız. Şahsım için Hiçbir şey istemiyorum amacım partimin menfaatleri savunmak, şu andan itibaren gelin, boş işlere değil umut vaad eden işlerle, uğraşalım hatalarımızı düzeltelim kayıplarımızı toplayalım Ben geçmişteki her şeyi unuttum sizde unutun kucaklaşalım. El verin el verelim siz yürüyün biz koşalım. Partimizi iktidar yapalım, Belediyeyi kazanalım. İyi Parti çatısı Altında toplanalım. Teşkilatımıza herkes lazım gaflet uykusundan uyanın, sallamak gerekirse sallayacağız bağırmak gerekirse bağıracağız.” Diye konuştu.

Sözlerinin sonunda ise Bektaş,” Bu partinin Kurucu başkan olarak beni ekip arkadaşlarımı sizleri Kimse yok sayamaz yok sayan yok hükmünde kalır. Sessizliğimizi görmediniz sesimizi duyacaksınız. İL GÜNKÜ HEYECANLA HER ŞEY İYİ OLACAK BAFRA İYİ OLACAK. Hepinize Teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” İfadesini kullandı.

- HABERİN GÖRÜNTÜSÜ BİRAZDAN

Anahtar Kelimeler:
Iyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan özturan 3 ay önce

Zafer bey ancak mı anlamış partinin bölündüğünü partiden neden istifalar oldu bu yüzden çünkü aydoğan bey ve ekibi kendine göre at oynatabileceği bir alan istedi ve bunu sağladı. Kimse kusura bakmasın iyi parti Bafra ilçe başkanlığı un cumhurbaşkanı seçimlerinde nasıl çalıştığını yani çalışmadığını herkes gördü. Ne zaman aydoğan bey ve ekibi gider ne zaman yeni bir başkan seçilip herkesi kucaklar ancak iyi parti iyi parti olur