Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Liderin İzinde AZ KALDI Eğitimi

İyi Parti Siyaset Akademisi başkanlığı tarafından Liderin İzinde, Az kaldı sloganıyla tüm Türkiye'yi kapsayacak yeni bir eğitim dönemine girdi.

Teşkilat bilgilendirme toplantılarının ilki Samsun'dan başladı . İl Başkanlığının  ev sahipliği yaptığı ve Sunuculuğunu Eğitim işlerinden sorumlu İl Başkan yardımcısı  Hasan Budak'ın   yaptığı toplantıda İl Başkanı Hasan Aksoy ortak akıl ile iktidara yürüdüklerini , birlik ve beraberlik içinde vatandaşın sorunlarını dertlenen bir anlayışla siyaset yaptıklarını ve kimsenin umutsuz olmamasını , sorunların çözümünün İyi parti kadroları ile gerçekleşeceğini ve az kaldığını ifade etti .

Ordu İl Başkanı  Ekrem Şentürk , Amasya İl Başkanı  Avni Verdi , Sinop İl Teşkilat Başkanı,  İl Başkan yardımcıları ve ilçe Başkanlarının  katıldığı  eğitimde liderlik ve yöneticilik , empati ,algı yönetimi , örgütlü çalışmanın önemi ve teşkilatların gücü konuları anlatıldı.

Siyaset Akademisi Başkanı Sn . Yüksel Korkmaz ve yardımcıları Sn . Orkun Özeller ile Sn . Dr . Hasan Sami Özvarinli tarafından verilen eğitim ; geleceğin Türkiyesini yönetme azim ve kararlılığında olan İYi parti ve güçlü lideri Meral Akşener ve teşkilatlarının ne kadar organize ve liyakat esaslı çalışma gayretinde olduğunu ortaya koydu ...

Anahtar Kelimeler:
SamsunIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.