Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner798

Mhp İlçe Başkanlarından Muhtarlar Günü Ziyareti

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir ve yöneticileri İlkadım Muhtarlar Dernek Başkanı Murat Şahin'i, MHP Canik İlçe Başkanı Kemal Saral ve yöneticileri Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç'i, MHP Atakum İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ve yöneticileri iseKörfez Mahalle Muhtarı Fidan Yenigün’ü ziyaret ettiler.

Muhtarların özellikle yerelde halk ile kurumlar arasında aracı konumunda olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanları, "Muhtarlar günü son iki yıldır kutlanıyor olsa da Muhtarlık kurumu, Osmanlı'dan beri varlığı olan ve o günden bugüne varlığını koruyan bir kurumdur. Bu kurum vatandaşın her sorununda kapısı çalınan ilk kurum olmuştur. Sorumlulukları ne kadar büyük olsa da kendilerine verilen değerin tam manasıyla ve hak ettikleri kadar verilmediğini görmek ise bizleri üzmektedir. Sadece belirli günlerde hatırlanmak veya sarayda bir gün misafir edilmek muhtarlarımız için yeterli değildir. Onlara varlıklarını ve verilen değeri hissettirmek ise biz siyasilerin vazifesidir. Bizlerde bundan sonra daha sık bir araya gelecek ve muhtarlarımızın sorunları varsa bu sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dediler.

Muhtarlar Dernek Başkanları ve muhtarlar ise MHP heyetinin yapmış olduğu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.