Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

MHP'li Başkan Burhan Mucur, 6 Şubat'ı unutmadı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Burhan Mucur, şu ifadelerle duygularını dile getirdi:

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen saat 04.17'de 7,7 büyüklüğündeki ve Elbistan ilçesinde saat 13.24'te yaşanan 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem, 11 ilimizi ve 14 milyon insanımızı derinden etkilemiştir. Bu depremler sonucunda maalesef elli binden fazla canımızı kaybetmiş, büyük bir yıkımın gölgesinde kalmıştık. Bu acı olayların izleri, hafızalarımızda ve yüreklerimizde ilk günkü gibi tazeliğini koruyor.

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz canlarımızı bir kez daha rahmetle anarken, bu acıya dayanmaya çalışan acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Halen tedavileri devam eden vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmaktan bizi muhafaza eylesin.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMHPBurhan Bucur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.