Öne Çıkanlar Şükrü Neiş Ak Parti Başkan aday adayı Ufuk Saral
banner798

MÜMİNE ERSİN’İN POLİS HAFTASI MESAJI

BAFRA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ BAŞKANI   

MÜMİNE ERSİN’İN POLİS HAFTASI MESAJI

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurduğu demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelecek her türlü şer odaklarını bertaraf eden ve her karışı şehitlerimizin kanları ile sulanmış bu cennet vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımızın 174. kuruluş yılı nedeniyle, teşkilatın her kademesinde görev yapan emniyet mensuplarımızı kutluyorum.

10 Nisan, Polis Günü aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığının bir ifadesi olarak armağan ettiği şükran günüdür. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, milletimizin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.


Bu duygu ve düşüncelerle; emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümü vesilesiyle görevlerini ifa ederken Şehitlik mertebesine erişmiş olan ve vefat etmiş olan polislerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyor,Gazilik onuruna erişen polislerimizi,teşkilatın emekli olmuş personelini, ilçemizin ve vatanımızın her köşesinde görev yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr  mensuplarını saygıyla selamlıyor, aileleri ile birlikte  sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.                                                                

Mümine ERSİN

 Başkan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.