Öne Çıkanlar Samsun istanbul
banner797

Mustafa Demir’in adaylığı Trabzon’u da karıştırdı
 Mustafa Demir’in adaylığı Trabzon’u da karıştırdı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına getirilen Mustafa Demir’e Trabzon halkından da eleştiri geldi.

Son güne kadar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Zihni Şahin’in adının geçmesi düşünülürken,Zihni Şahin’in yerine son dakika adaylık başvurusu olmadan, Genel merkez tarafından ATAMA aday olarak atanan Mustafa Demir’e Trabzon’dan da tepki geldi.

Samsun’da Atama olarak gönderilen Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir’in adına anket dahi yapılmadı ve Temayül yoklamalarında Zihni Şahin adının %82’lik bir oy almış olduğu halde 1 günde ATAMA olarak Samsun Büyükşehir Belediyesine getirilen Mustafa Demir’e tepkiler büyüyor.

Samsunsporlu taraftarlardan 'Trabzonlu başkan istemiyoruz' tepkisi

Samsunsporlu taraftarlardan 'Trabzonlu başkan istemiyoruz' tepkisi ,Trabzon’da haber HABER OLDU.Haber yapan bir yayın organında ,Mustafa Demir’in adına 61SAAT.COM haber sitesinin haberine, gelen yorumları sizler için derledik.İşte bakın Trabzon halkı Mustafa Demir’in adaylığına ne demiş?





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.