Öne Çıkanlar istanbul recep tayyip erdoğan
banner797

Neiş Farkını Göstermeye Devam Ediyor 

Tarlada Kalan Mahsuller Geri Dönüşüm Tesisinde Hayvan Yemine Dönüştürülecek

Üst üste Bafra’yı kalkındıracak projelerini açıklayan ve projelerin başkanı olarak tanınan Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, projelerinden birini daha açıkladı.

Özellikle hasat dönemlerinde birçok sebze meyvenin tarlada kaldığını belirten ve sebze hali içinde de ürünlerin telef olan kısımlarının olduğunu aktaran NEİŞ, “Bu proje ile tarım kenti olan Bafra’mızda çiftçilerimizin yetiştirdiği ve Bafra sebze Hal’inde telef olarak çöpe gidecek sebze ve meyvelerin, tarlalarda hasat sonunda kalan ürünlerin ekonomiye kazandırmayı hedefliyoruz. Bu amaçla içerisinde kurutma, parçalama, paketleme işlemleri yapılarak bu ürünlerin hayvan yemi olarak kullanılmasını planlıyoruz. Bu sayede ürünlerimiz telef olmamış olacak, aynı zamanda hayvanlarımız için yem sağlanmış olacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.