Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Öldürülen kadın sayısı 100'ü geçti

8 Mart Dünya Kadın Emekçi Gününde şiddet,haksızlık ve adaletsizliğe DURdemek için, Türkiye'nin pek çok şehrinde yapılan yürüyüşlerde, anayasal hakları olmasına rağmen, kadınlarımıza hükümetin reva gördüğü şiddet ve baskıyı kınıyoruz.
Dünya barışını güçlendirmeye katkı sağlamak amacıyla, 8 Martın Dünya Emekçi Kadınlar Günü  olmasının,ne anlama geldiğini hala  anlamamış bu hükümeti kınıyoruz.

Yılbaşında beri öldürülen kadın sayısı 100 ü geçti.Öldürülerek yada şiddet görerek korkup sineceğimizi sanıyorsanız YANILIYORSUNUZ!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi;"Mümkün müdür ki! bir toplumun yarısı topraklara zincirlerle bağlı kaldıkça, diğer kısmı göklere yükselsin."

O sokaklardaki yürüyüş yapan  kadınlar  sizin "uzaya yol yapıp  inanacak seçmen" değil.
O sokaklardaki kadınlar siz erkeklerin ve bu ülkenin göklere yükselmesini isteyen kadınlar.

O yüzdendir ki! Siz ancak göklere kuyruklu yalanlarınızla, biz kadınlar ise çalışarak, fedakarlık yaparak, feraset,fazilet ve cesaretimizle çıkarız.

AZ KALDI

İYİ Parti Samsun İl Kadın Politikaları Başkanı Saydam Bayram

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.