Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner797

Orhan Kırcalı Kura'ı kerime saldırıyı lanetledi

Bafra Alprslan Türkeş Parkı, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen Kurban Bayramı programında Bafra protokolü ilçe protokolü ile bayramlaştı.

Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i hedef alan saldırıyı Lanetleyerek sözlerine başladı, Avrupa’nın ikiyüzlülüğünü buradan görebiliriz, demokrasi gibi naraları oradan duyuyoruz. Onun içi birlik ve beraberliğin ne kadar güçlü olmasının gerektiğini görmeliyiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde de bu zorlu coğrafyada da askeri olarak, savunma sanayisinde de güçlüyüz, sivil toplum örgütleri itibariyle güçlüyüz, her alanda siyasi olarak güçlüyüz, güçlü olmaya da devam edeceğiz. Gücümüzü, aziz milletimizle birlikte yol yürümekten alıyoruz. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin kurban bayramlarını kutladı.

Bafra Kaymakam Cevdet Ertürkmen, "Tüm İslam Aleminin ve halkımızın Kurban Bayramı'nı kutlar, kestikleri kurbanların kabul olmasını yüce Mevla'dan dilerim." dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise Kurban Bayram’ının ikinci gününde düzlemiş olduğumuz bayramlaşma programına katılan katılımcılara teşekkür etti.

Bayramlaşma programına Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Garnizon Komutanı Fatih Özer, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı, siyasi temsilcileri, daire kurum amirleri, oda başkanlarının yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcileri katılım sağladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.