Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı Mustafa Candal
banner798

Osman Kaymak, Bafra’da ziyaretler gerçekleştirdi

Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner’i ve yönetimini makamında ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Osman Kaymak,” Samsun Valiliği yaptığım dönemde vatandaşla iç içe oldum. 25 yıllık Kaymakamlık yaptım. Görev sürecimde vatandaşlarımızla çok güzel diyaloglarımız olmuştur.İnsanlara tepeden bakmayan, insanlara insanca muhamele ile yaklaştım. İnsancıl yapım olduğu için insanlar tarafından takdir gördüm. Her çalıştığım yerden hüzünlenerek ağlayıp ayrılmışım. Ama Samsun bir başka oldu, bu işte Samsun’da zirve yaptı, bütünleştik Samsunla, buna da Samsunspor vesile oldu. Samsunspor olmasa da diyalogumuz olacaktı, ama diğer kesimler duymayacaktı. Geçmişte vali ile vatandaş arasında güzel bir bağ kurduk. Samsun bölgemizi iyi tanıdım, Samsun beni biliyor, bende Samsun’u biliyorum. İdarecilik hayatımda edindiğim tecrübelerimi Samsun için kullanmak istiyorum.Bunun için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Bafra Ziraat Odası Osman Tosuner ve yönetimi, Başkan Aday Adayı Osman Kaymak’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Öte yandan Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ufuk Saral’da, ilçe Sebze Üreticileri Birliği Başkanı Adem Aşçı ve yönetimini ziyareti sırasında, Osman Kaymak ile karşılaştı, çalışmalarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
Osman Kaymak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.