Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner797

Polislerden kaçan firari hükümlü yakalandı

Sinop Merkez’de dur ihtarına uymayan ekip aracına çarpıp kaçan firari hükümlü 19 Mayıs ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da "kasten öldürme" suçundan hakkında 18 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Ş.Ü'nün Sinop'un Dikmen ilçesinde olduğu ihbarı üzerine polis ekipleri çalışma yürüttü.

Yeri tespit edilen Ş.Ü, kullandığı otomobille, polisin "dur" ihtarına uymayarak ekip aracına da çarpıp kaçan Ş.Ü'nün Samsun'un Yakakent ilçesi Merkez Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisi üzerine İlçe Emniyet Amirliği ekipleri harekete geçti.

Adrese polisleri fark eden Ş.Ü, otomobille kaçarak Altınkaya Mahallesi Nihal Atsız sokak’ta aracını park halinde bırakarak kaçtı.

Polis ekipleri, evde yaptıkları aramada 1 kilo 975 gram sentetik uyuşturucu ve 3 gram kokain ele geçirdi.Ekipler, olayla ilgili C.K, G.B. ve M.B. ile kadın zanlı S.Ö'yü gözaltına aldı.

Farklı bir araçla kaçmaya çalışan Ş.Ü, 19 Mayıs ilçesinde polis ekiplerince yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.