Öne Çıkanlar Şehit Murat Atar Çanakkale Savaşları Savaş Malzemeleri Gezici Müzesi
banner798

Sağlık Çalışanlarına Şiddet'i Kınamak İçin Destek İçin Ziyaret

19 Mayıs Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Enver Şenocak , 19 Mayıs Gençlik Kolları Başkanı Mehammet Şen ve yönetim kurulu, Samsun İl Başkan Yardımcısı Murat Hoşaf, İstanbul Şile Teşkilat Başkanı Ali Numanoğlu 19 Mayıs İlçe Devlet Hastanesi ve Toplum sağlığı merkezinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Şenocak: Genel Başkanımız Dr.Fatih ERBAKANIN selamlarını iletip, Son zamanlarda sağlık çalışanlarına yönelik yaşanan şiddet olaylarının ardından farkındalık yaratmak ve destek olmak için bu ziyareti gerçekleştirdik, “Pandemi sürecinde sağlığımız için kahramanca mücadele veren sağlık çalışanlarımız Ailesiyle, çocuklarıyla ve sevdikleriyle aylardır rahatça görüşemeden hizmet veren sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Sağlıkçılarımıza yönelik şiddet olaylarını asla tasvip etmiyoruz.” dedi.

ŞENOCAK: EMEĞE VE ALIN TERİNE SAYGI DUYMALIYIZ

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde fedakârca çalışan sağlık çalışanlarına moral veren ve tek tek teşekkür eden Şenocak ve ilçe teşkilatı “Kovid-19 vakasının ülkemizde görülmeye başladığı günden itibaren cansiperane bir tempoyla çalışan sağlık çalışanlarımız devletimiz ve milletimiz için kahramanca savaş vermişlerdir, vermeye de devam ediyorlar. Sağlık çalışanlarımıza yönelik ortaya çıkabilecek herhangi bir şiddet olayını asla kabul etmiyoruz. Sağlık çalışanlarımızın emeğine ve alın terine saygı duymalıyız.” ifadelerini kullandılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.