Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

Sağlık-Sen  PROMOSYON Önerilerine Açığız

Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanıİlyas Biçer, Sağlık Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 12 Bin sağlık çalışanını ilgilendiren banka maaş promosyonu için kurum yetkili amirleri ve çeşitli bankalarla görüşmelere başladıklarını belirtti.

Ekim ayı içerisinde ihalesine çıkılacak olan ve ocak ayında verilmesi planlanan maaş promosyonu ihalesine yoğun emek harcadıklarını belirten Biçer, Samsunda kamuda hizmet veren sağlık çalışanları için düzenlenecek olan promosyon ihalesinde söz haklarının kendilerinde olduğunu ifade etti. Ayrıca diğer STK’ların da görüş ve önerilerine açık olduğunu söyledi.

Bununla beraber Samsunda kamu sağlık hizmetleri alanında yetkili sendikanın Sağlık-Sen olduğunu, ancak sahada yetkiliymiş gibi davranan bazı STK ‘lara asla prim verilmeyeceğini sözlerine ekledi.

Sağlık çalışanlarımızın ve üyelerimizin gönüllerini ferah tutması gerektiğini belirten İlyas Biçer Samsun ili olarak örnek bir promosyon anlaşmasına imza atmak için hazırlık yaptıklarının altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.