Öne Çıkanlar Samsun Şaban Abdullah Cihan
banner797

Samsun AGD’den Okuma Etkinliği

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şube Ortaokul Komisyon başkanı idrisYüCE şunları söyledi:

Oku emri düsturunca önce ahlak ve maneviyat diyerek yarım asırdır mücadelesini sürdüren milli gençlik, Kim var ? diye seslenildiğinde sağına soluna bakmadan “ Ben varım !diye bilen sevdası Türkiye olan Anadolu büyüklüğündeki dava taşını sevgi ve kardeşliği tesis ederek kadim medeniyetimizin kerim geleceğini inşa etmek için gayret ediyoruz.

Ortaokul öğrencilerimiz de Kitap Okuma alışkanlığı kazandırma ve farkındalık oluşturma noktasında Zamansız ve mekânsız okuma etkinliği ile müsait olan her mekânda ve ortamda kitap okunabileceğini ortaya koyabilecek bir etkinlik gerçekleştirdik.

17 ilçemizde de ortaokul öğrencilerimiz Açık havada güneşli bir günde, sahilde, parkta,tranwayda,sinemada,meydanlarda kısaca her mekan bu etkinlik için oldukça uygundur.

Zamansız ve Mekânsız okuma etkinliğine katılan öğrencilerimiz oldukça memnun kaldılar. Farklı sosyal etkinlikler ile öğrencilerimiz günlerini en güzel şekilde değerlendirdi. Hem eğlendi Hem de öğrendi. Akşam ise hep birlikte iftar programına katılarak programı nihayet erdirdik.

Programa katılan öğrencilere Keşif dergisi hediye edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAgdDernek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.