Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner798

Samsun'da 18 Mart Çanakkale zaferi etkinliklerle kutlandı

 Samsun’un Bafra ilçesinde, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109.’uncu yıl dönümünde çeşitli etkinlikler kapsamında Bafra Şehitliği ziyaret edildi.

Bafra Şehitliğinde, çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması, Şehitlik defterinin imzalanması, İlçe Müftüsü İbrahim Memiş tarafından Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından, şehit kabirlerine ilçe prtokolü tarafından kırmızı karanfil bırakıldı.

Şehitlik ziyaretinden sonra, Bafra Belediye Kültür Merkezi’nde Atatürk Orta Okulu’nun hazırladığı, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109.’uncu yılının anısına günün anlam ve önemini belirten şiir, ödül töreni, skeç, halk oyunu, koro, oratoryo gösterisi ile etkinlikle devam etti.

Etkinliğe katılanlar arasında, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, daire kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.