Öne Çıkanlar Bafra Belediye Başkanı 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası
banner798

Samsun'da Milli Ağaçlandırma gününde 40 bin fide dağıtıldı

Bafra İşletme Müdürlüğü olarak Bafra Hükümet Konağı önünde Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ve Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar tarafından fidan dağıtımı yapıldı.

Bafra ilçesinde vatandaşlara, Bafra Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından 33 bin Defne , 6 bin 828 Ortanca,mavi servi, oya, fıstıkçamı ,mazı, lavanta, Ihlamur, ve biberiye türlerinden olmak üzere toplamda 40 bin 228 adet fidan dağıtımı yapıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla doğanın canlı kalmasıyla birlikte fidanları toprakla buluşturmak için fidan dağıtımı gerçekleştirdik.” Dedi.

Ertürkmen, "10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal etmesinin 85.’inci yıl dönümünde kurucumuzu rahmetle anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması sebebiyle 100.Yıl ormanı oluşturacağız. Bu sevincimizi vatandaşlarımızla paylaşmak istedik. Yarın yine 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Fakültesi okul kampüsümüzde ağaç gününü kutlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Arkadaşlarımızın ağaca ve fidana teveccühü çok fazla, Bafralılar yeşili seviyorlar, onlar içinde hayırlı olmalarını diliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.