Öne Çıkanlar İl Jandarma Komutanlığı Gümüşhane
banner797

Samsun'da muhtarlar günü kutlandı

15 Temmuz Demokrasi Meydanı düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Dikencik Mahallesi Muhtarı Erol Andiç, çelenk sunumu yaptıktan sonra katılımcılara programlarına katıldıkları için teşekkür etti.

Daha sonra ilçe Belediyesi’ne bağlı Alparslan Türkeş Parkı Sosyal Tesislerinde protokol üyeleri, Muhtarlarla bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,” 19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında muhtarlarımız ile kahvaltı programında bir araya geldik. Merkez ve kırsal mahallelerimizde hemşehrilerimizin gören gözü, tutan eli, işiten kulağı olan kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Dedi.

Programa Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan, siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraMuhtarlar Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.