Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Samsun'da Öğrencilere ikram

Soğuk kış günlerini kütüphanede ders çalışarak geçiren öğrenciler, sıcak çorbayla mola verdi. Çorbalarını içtikten sonra çalışmaya devam eden öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Vize ve final dönemlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Merkez Kütüphanesi’ne kapanarak ders çalışan öğrencileri düşünen Büyükşehir Belediyesi, çorba ikram etti. ‘Çorbada Tuzumuz, Gönlümüzde Yeriniz Var’ sloganıyla çorba dağıtımına başlayan belediye, öğrencilerin içini ısıttı.

Zorlu sınav haftasında üniversite öğrencilerinin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla kütüphane kantininde stant kuran Samsun Büyükşehir Belediyesi, sıcak çorba servisi yaptı. Bir hafta boyunca sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kez çorba dağıtan belediye standına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor.

İkramı memnuniyetle karşılayan öğrencilerden Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Samet Gültekin, çorbanın sıcaklığıyla ısındığını belirtti.  Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencisi Ceren Çınarlı ise ikramından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
SamsunKara KışKarSoğuk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.