Öne Çıkanlar 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası Ahmet Yeni
banner797

Samsun valisi Fırıncılarla konuştu

Son dönemde un fiyatlarında yaşanan fiyat artışları ve bu konuda atılacak adımların görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı’nın başkanlığında ilgili kurum yöneticileri, Samsun Merkez – Bafra ile Çarşamba Fırıncılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanları ve un sanayisine ilişkin firma temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

TMO depolarından çıkan ürünlerin fırınlara satışına kadar tüm aşamaların TMO tarafından yakından takip edildiğini belirten Samsun Valisi Zülkif Dağlı,“TMO tarafından ürün temini kesintisiz olarak sağlanıyor.Piyasaya un arzı konusunda herhangi bir endişeye gerek olmadığını açıkça söyleyebilirim. Diğer taraftan un sanayimizin de TMO’ya taahhüt ettiği fiyatlardan piyasaya un satışı yapmaları büyük önem arz ediyor.

Samsun Valisi Zülkif Dağlı,"Süreç bu noktada TMO ve diğer ilgili il müdürlüklerimiz tarafından SAMSUN Valiliğimiz koordinasyonunda sıkı bir şekilde takip ediliyor ve herhangi bir suistimale mahal vermemek için azami gayret gösteriyoruz. Suistimal olması durumunda ve bunun tespiti halinde gerekli yasal işlemlerin anında yapılacağını özellikle belirtmek isterim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.