Öne Çıkanlar Hasan Bitmez Bafra Orman İşletme Müdürlüğü
banner797

Samsun'da zabıta ekipleri marketler zincirine denetim yaptı

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ile koordineli olarak gerçekleştirilen denetimlerde ,lçede yer alan 78 zincir market ve yerel marketlerde ürünlerin gramaj, etiket ve irsaliye karşılaştırmaları yapıldı.Denetimlerde 3 iş yerine son kullanma tarihi geçen ürünlere İlçe tarım Müdürlüğü ekipleri davet edilerek cezai işlem uygulanarak son kullanım tarihi geçen ürünler imha edildi.

Satılan ürünlerin gramaj, etiket ve irsaliye kontrolünü yapan ekipler, dolar kurundaki düşüşün fiyatlara yansıtılıp, yansıtılmadığını denetledi. Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fahiş fiyat denetiminin yanı sıra ürünlerin gramajlarının da uygun olup olmadığını kontrol etti.

Kendi sorumluluk sahalarında ekiplerin gün ve saat belirlemeden ani denetimler yaparak haksız ve fahiş fiyat uygulamasının önüne geçmeye çalıştıklarını belirten Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç söz konusu denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunZabıtaDenetim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.