Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Sosyal Belediyecilikte Bafra kart dönemi başlayacak

Bafra Belediye Başkan Adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş:SOSYAL BELEDİYECİLİKTE BAFRA KART DÖNEMİ BAŞLAYACAK

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş İstanbul'da Bafralılarla buluştu.

Eski Başbakanlardan Merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini de ziyaret etti.

Bafra Belediye Başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş İstanbul'da kısa adı BADEF olan, Bafra Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Bafraspor kulübü başkanı Aydın Dursun ve yönetim kurulu üyeleri ve kısa adı SAMKON  olan Samsun Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kaya Aşçı ve yönetim kurulu üyelerini  ziyaret ederek Bafra için istişarelerde bulundu.

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş, bugünde sosyal belediyecilik alanında önemli bir projesini paylaşarak şu açıklamalarda bulundu.

Belediyeler pek çok alanda hizmet etmek zorundadır. Halkımızın içinde bulunduğu hayat şartlarını düşünmek ve gereğini yapmak boynumuzun borcudur. Sosyal belediyecilik alanında başkanlığım döneminde Aş evi kurmuştuk. Burayı daha güçlü hale getireceğiz. Aş girmeyen yuvamız kalmayacak. Rahmetli başkanımız Hasan Aslan büyüğümüzün başlattığı  ve Yine ilk belediye başkanlığımızda devam ettirdigim Üniversite öğrencilerimize eğitim yardımı ve ulaşım desteği sağlayacak ve aileleriyle daha çok buluşmalarını sağlayacağız . İlkokul, orta okul ve lise löğrencilerimize üniforma, giysi, çanta  ve kırtasiye yardımı yapacağız. Her çocuğumuzun okul hayatına katkı vereceğiz. Okullarımızın çevre düzenlemelerini yapacak, kağıt, akıllı tahta kalemi, silgi toner dolumu gibi ihtiyaçlarını karşılayarak eğitime ve öğretmenlerimize destek vereceğiz. Gençlerimize 5 GB internet edeceğiz. Mahallelerimizde Wİ-Fİ alanları kuracağız. 

Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş sosyal belediyecilik ve yardımlarda reklam olmayacak kimse incinmeyecek. Bafra belediyesi Bafra kartını hayata geçirecek ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine teslim edeceğiz. İnsanlarımıza bu kartlar ile ihtiyaçlarını karşılamada destek ve katkı vermiş olacağız. Daha bir çok sosyal belediyecilik alanında projelerimiz bulunuyor. Hepsini halkımızla paylaşacağız. Sahipsiz ve unutulan kimse kalmayacak. Seçimi Bafraya hizmet yarışı olarak görüyorum. Bu nedenle projelerimi anlatacağım bir seçim çalışması yapacağım. Diyerek açıklamalarını tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraŞükrü Neiş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.