Öne Çıkanlar Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner Samsun Tabip Odası
banner797

Şükrü Neiş, engelliler için projesini açıkladı

HEPİMİZ ENGELLİ ADAYIYIZ

Başkan adayı Neiş yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hepimiz birer engelli adayıyız. Engelli kardeşlerimin, gençlerimizin ve çocuklarımızın önünde ki her engeli kaldıracağım. Bafra'mız için düşündüğümüz hizmet ve projeleri bir bir değerli Hemşehrilerimiz ile paylaşıyorum ve paylaşmaya devam edeceğim. Bu bir hizmet yarışıdır. Ben seçim süresince bu şekilde hareket edeceğim. Bugünde engellilerimiz için hazırladığımız projeleri paylaşıyorum." İfadelerini kullandı.

5 GB İNTERNET PAKETİ HEDİYE

Bafra Belediye Başkan Adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş projelerini şu şekilde açıkladı," Engelli çocuklarımız için engelsiz çocuk oyun parkları kuracağız. Görme engellilerimiz için konuşan veya sesli trafik lambası uygulamasını hayata geçireceğiz. Engellilerimiz için engelliler yaşam merkezini yapacağız. Pazar yerlerimizde engelli ve yaşlılarımız için ücretsiz engellilerimize uygun  küçük otobüsler koyacağız. Engelli araçlarımız ile engelli kardeşlerimizin hastane ve aile hekimlikleri, fakülte ve devletimizin hastanelerine ücretsiz gitmelerini sağlayacağız. Engelli genç  bireylerimize her ay 5 GB internet paketi hediye edeceğiz. Açacağımız İş garantili kurslara katılacaklar. Üniversitelerde okuyan çocuklarına karşılıksız eğitim ve ulaşım desteği vereceğiz. "

ENGELLİ ÇOCUK BENİM EVİM PROJESİ

Bafra Belediye başkan adayı elektrik mühendisi Şükrü Neiş ayrıca çok önemli bir konuyu gündeme getirerek büyük bir müjde verdi ve şunları söyledi: "Engelli  Çocuk benim evim projesini hayata geçireceğiz. Engelli çocukları olan ailelerimiz pazara hastaneye düğünlere cenazelere yolcu etmeye kına ve mevlit ekibi bir çok katılması ve gitmesi  gereken yerlere çocuklarını bırakacaklar bir yer olmadığı için gidemiyor. Biz bu proje ile gitmelerini sağlayacağız. İçinde her türlü sağlık imkanı ve uzman görevlileri olan engelli çocuk evimize  çocuklarımızı saatlik ve günlük bırakacak ve gözleri arkada kalmadan gitmek istedikleri yere huzur içinde ve rahatça gideceklerdir. Biz hizmet için varız. Gerektiğinde bir fakirimizin çuvalını taşımayı şeref biliriz.Biz Baframıza hizmetkarlığa talibiz." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.